3. KOLO NBHA CZ 2022

01.07.2022

Sportovní den s koňmi je akce, kterou každoročně pořádá Ranč Dalu v Kozohlodech u Kutné Hory a v rámci této akce se také konalo letošní 3. kvalifikační kolo našich závodů.

Tentokrát se nás sice předpověď počasí snažila trochu postrašit, ale my nejsme z cukru, a tak jsme se zastrašit nedali. A to se nám vyplatilo! Až na půlhodinový deštík se celý závod odehrál za hezkého počasí.

Tak jak bývá na Ranči Dalu zvykem, i tentokrát byl pro diváky připraven bohatý doprovodný program, slosovatelné vstupenky o ceny od pivovaru Rebel a spousty dobrého jídla a pití.

Diváků, i přes nepříznivou předpověď počasí, dorazil opravdu hojný počet a věříme, a dle reakcí soudíme, že si závod NBHA CZ a celý Sportovní den s koňmi náramně užili.

Do 3. kola se přihlásil i celkem slušný počet nováčků, a to především v juniorské kategorii Youth, což nás velmi těší.

Díky skvělé práci šéfa ranče Pepy Semeráda při úpravě arény, kterou bylo po nočním dešti potřeba upravovat častěji a důkladněji, proběhl celý závod na výbornou a opět jsme byli svědky skvělých jízd a výkonů v podání startujících.

Nyní nás čeká prázdninová pauza. A kam se za námi můžete vydat příště? No přeci na Fox Riders Ranch do Lučního Chvojna u Ústí nad Labem, kde se bude konat 13.8.2022 již 4. kvalifikační kolo závodu NBHA CZ letošní sezony.

Přejeme krásné prázdniny jezdcům, jejich koním, všem našim fanouškům, příznivcům a zkrátka všem a těšíme se na shledanou v srpnu.